Skip to main content

Împreună pentru o comunitate mai bună!

Asociația Comunitățile Viitorului promovează tehnologia, educația STEAM, sustenabilitatea, abilitățile viitorului și respectul și incluziunea în comunitățile locale. Suntem aici pentru a ajuta la dezvoltarea comunităților din toată țara prin intermediul bibliotecilor publice și a parteneriatelor locale și internaționale. Alătură-te nouă și împreună putem construi un viitor mai bun pentru toți!

Cum poți să ajuți

Voluntariat

Alătură-te echipei noastre și fii parte din schimbarea pe care o dorești să o vezi în comunitate! Fie că îți dorești să contribui la promovarea tehnologiei, dezvoltarea durabilă sau educația STEAM, voluntariatul la Asociația Comunitățile Viitorului îți oferă oportunitatea de a face o diferență. Împreună putem construi un viitor mai bun pentru toți! 

Devino voluntar

Donează

Ajută-ne să fim alături de comunități și să facem schimbări pozitive în viața oamenilor. Donează astăzi și vei susține proiectele noastre curente, precum și dezvoltarea de noi inițiative care vor contribui la crearea unui viitor mai bun pentru toți. Fiecare donație contează și va fi folosită cu responsabilitate pentru a sprijini oamenii și comunitățile care au nevoie de ajutorul nostru. Alătură-te misiunii noastre și donează astăzi!

 Donează

Împreună

construim un viitor mai bun