Skip to main content

Ajută-ne să fim alături de comunități și să facem schimbări pozitive în viața oamenilor. Donează astăzi și vei susține proiectele noastre curente, precum și dezvoltarea de noi inițiative care vor contribui la crearea unui viitor mai bun pentru toți. Fiecare donație contează și va fi folosită cu responsabilitate pentru a sprijini oamenii și comunitățile care au nevoie de ajutorul nostru.

Alătură-te misiunii noastre și donează astăzi

Donează acum

Donează acum și ajută-ne să facem o diferență în viețile oamenilor! Fiecare donație contează și va fi folosită pentru a dezvolta proiecte care vor sprijini comunitățile în care intervenim și vor îmbunătăți viețile oamenilor.
Fii parte din schimbare și donează astăzi pentru a ne ajuta să facem o lume mai bună pentru toți!

ASOCIAȚIA COMUNITĂȚILE VIITORULUI

Cont bancar RON  – RO46 RNCB 0071 1726 9301 0001
Cont bancar EURO- RO19 RNCB 0071 1726 9301 0002 
SWIFT/ BIC : RNCBROBUXXX
BCR- Banca Comercială Română
Sucursala: Calea Plevnei, București

Redirecționează

Schimbă destinele comunităților vulnerabile prin simpla redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit. Fă un gest care contează și completează acum formularul de redirecționare! Sprijină proiectele noastre de dezvoltare comunitară și contribuie la un viitor mai bun pentru toți. Fiecare gest contează și fiecare donație poate face diferența în viața oamenilor. Hai să fim împreună în această misiune de solidaritate și schimbare pozitivă.

Formularul 230 este un formular fiscal disponibil pentru persoanele fizice din Romania care doresc să doneze o parte din impozitul pe venitul lor către organizații non-profit. 
Poți dona până la 3,5% din impozitul pe venitul anual prin intermediul acestui formular, iar suma donată va fi suportată de către stat. Acesta este un mecanism eficient de a sprijini ONG-urile și de a încuraja implicarea comunității în acțiuni caritabile și sociale.

Redirecționează pentru companii

Contribuie la dezvoltarea sustenabilă a comunităților locale prin redirecționarea impozitului pe venit. Fiecare companie are puterea de a face o diferență în viața comunităților vulnerabile. Prin donațiile dvs., putem construi un viitor mai bun și mai sustenabil pentru toți. Alegeți să fiți o forță pozitivă și să faceți o schimbare reală prin sprijinirea Asociației Comunitățile Viitorului. Fiecare contribuție contează și vă asigurăm că va fi folosită în mod eficient și transparent pentru a sprijini proiectele noastre de dezvoltare comunitară. Alăturați-vă nouă astăzi pentru a face o diferență semnificativă în lumea noastră.